Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului decoelectric.ro.
Site-ul electrichome.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Deco Electric isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul decoelectric.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 
ACCESUL LA SITE
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet. 
CONTUL / UTILIZAREA
Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod obligatoriu actuale, clare si complete si vor fi actualizate ori de cate ori va fi nevoie. Deco Electric isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.
Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Deco Electric, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate). Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau. Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

DATELE PERSONALE
Pe site-ul decoelectric.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Deco Electric nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Deco Electric numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nu limitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului decoelectric.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Deco Electric, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Deco Electric si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
SECURITATEA INFORMATIILOR
Deco Electric garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Deco Electric nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de decoelectric.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Deco Electric nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Deco Electric si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Deco Electric si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. 
POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate periodic. Deco Electric isi rezerva dreptul de a corecta un pret eronat, notificand in prealabil, cumparatorul inaintea livrarii produsului. Preturile afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.